top of page

OVER BLUEBRIDGE

BlueBridge Corporate Finance is een discreet adviesbureau voor fusies en overnames in het Belgische small- en midcapsegment.

Top manager office

Ons verhaal

BlueBridge is een discreet adviesbureau voor fusies en overnames in de Belgische small- en midcap-sector. In die hoedanigheid ondersteunen wij KMO's met oplossingen omtrent opvolging, carve-outs, financieel advies en portfoliosaneringen.​

Wij staan altijd open voor de gedachten en ideeën van onze cliënten over alle kwesties die verband houden met komende zakelijke transacties.

BlueBridge biedt end-to-end ondersteuning voor uw verkoopproces. Van een grondige voorbereiding van het proces en de communicatie met potentiële kopers tot due diligence, het onderhandelen over contracten en het afsluiten daarvan, wordt u begeleid door een ervaren team van M&A specialisten die bedreven zijn in alle fasen van de verkoop van ondernemingen.

Wij denken over het proces in termen van de gewenste eindresultaten, waardoor wij al in een vroeg stadium kunnen anticiperen op mogelijke deal-breakers.

Business handshake

BlueBridge ondersteunt op vlak van verkoop- en aankoopadvies, waardering en financieel advies.

Getting Coffee

Ontdek de dossiers die wij

momenteel in portefeuille hebben.

Let's connect

Wenst u meer informatie over onze diensten of heeft u een algemene vraag? Neem gerust contact op.

+32 478 28 70 97

Brugsestraat 7

8020 Oostkamp

Contact
bottom of page